Bounty-eiland: Tioman-eilanden (Maleisië)

De Tioman-eilanden behoren tot een naamloze groep van 64 idyllische eilanden waartoe onder andere ook Aur en Tinggi behoren. Het eiland Tioman is het bekendste van de Tioman-eilanden, maar zodoende ook het meest toeristisch. Er wordt wel gezegd dat Tioman tot de tien mooiste eilanden ter wereld behoort.

Bekijk hier de top 20 mooiste bounty-eilanden ter wereld!

Paradijs voor natuurliefhebbers

Vanwege diens afgelegen locatie is Tioman-eiland een paradijs voor duikers, snorkelaars, wandelaars en natuurliefhebbers. Voor echte, afgelegen bounty-eilanden kun je echter beter de kleinere eilandjes rondom Tioman bezoeken zoals Tulai, Sepoi, Labas of Soyak. Op deze schitterende, afgelegen strandjes kom je geen toeristen tegen en heb je het rijk voor je alleen. Vanaf Kuala Lumpur en Singapore vliegen dagelijks kleine vliegtuigjes naar Tioman.

> Bekijk hier foto’s van Tioman Island in Maleisië…

Ben jij op Tioman geweest? Of ben je voornemens Tioman in Maleisië te bezoeken? Laat dan hieronder je reactie achter!

Reacties

1 reactie op Bounty-eiland: Tioman-eilanden (Maleisië)

 1. Esther Vriesekoop

  Voor ons was Tioman een paradijs, een droomlocatie. We zijn ook in ABC geweest en we gaan dit jaar weer, in augustus; kan niet wachten!

  We willen dit keer de bootkaartjes vooraf reserveren, want de vorige keer moesten we overnachten in Messing, omdat de boten vol zaten. Kennen jullie deze ferry site: http://www.tiomanferry.com? Ziet er wel professioneel uit, maar wellicht hebben jullie ervaring hiermee?

  Thanx,

  Esther

  Reply

Voeg een reactie toe

 • Naam
 • E-mailadres (will not be published)

Bericht