Bounty-eiland: Reethi (Maldiven)

De Maldiven of Malediven betreft een eilandengroep van maar liefst 1190 koraaleilanden, onderverdeeld in 26 atollen. De Maldivische eilanden zijn gelegen in de Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. De Maldiven beschikken over een groot aantal schitterende, afgelegen eilanden met ongeëvenaarde onderwaterwerelden.

Privacy?

Je moet echter wel oppassen als je op privacy gesteld bent. Er zijn namelijk ook tal van ‘overwater villa’s’ die zogenaamd afgelegen liggen, maar eigenlijk in een eindeloze rij van drijvende huisjes gelegen zijn. Voordat je het weet lig je dus schouder aan schouder met je buurman.

Bekijk hier de top 20 mooiste bounty-eilanden ter wereld!

Authentiek bounty-eiland

Veligandu Huraa is het op een na grootste eiland dat behoort tot het atol ‘Anantara Maldives’. Het staat bekend om zijn schitterende resorts waar privacy en bounty-gevoel centraal staan. Als je een authentiek bounty-eiland zoekt, dan zul je echter naar de kleinere eilandjes van de Maldiven moeten reizen. Schitterende voorbeelden hiervan zijn de onbewoonde eilandjes rondom ‘Reethi Island’ oftewel ‘Reethi Beach’, maar ook Adsu Sun Island.

> Bekijk hier foto’s van Reethi Beach in Baa-atol – Maldiven…

Ben jij op Reethi geweest? Of ben je voornemens Reethi in de Maldiven te bezoeken? Laat dan hieronder je reactie achter!

Foto Reethi – Copyright©: Sarah Ackerman (Flickr®)

Voeg een reactie toe

  • Naam
  • E-mailadres (will not be published)

Bericht