Bounty-eiland: Palau-eilanden (Micronesië)

Palau oftewel Belau ligt in het werelddeel Oceanië en is onderdeel van Micronesië. Palau bestaat uit meer dan 340 eilanden, waarvan er minimaal 12 bewoond zijn. Ten westen van Palau liggen de Filipijnen, ten zuiden Indonesië en ten oosten Micronesia. De eilanden van Palau zijn één van de laatste onontdekte paradijsjes op aarde!

Tropisch paradijs

Op de Palau-eilanden kun je duiken tussen de tropische vissen, relaxen op paradijselijke stranden en wandelen door uitgestrekte jungles. Palau herbergt vulkanische eilanden en koraaleilanden en herbergt dan ook de meest uiteenlopende bounty-stranden. Palau is werkelijk waar een verscholen tropisch paradijs waar je nauwelijks toeristen tegenkomt. Kortom: een bounty-locatie bij uitstek!

Bekijk hier de top 20 mooiste bounty-eilanden ter wereld!

Onderwaterwereld

Snorkelen en duiken rondom de Palau-eilanden is fantastisch. Je vindt nagenoeg nergens zo’n schitterende onderwaterwereld en zo’n verscheidenheid aan vissen en koralen. Palau-eilanden die absoluut de moeite waard zijn, zijn onder andere Koror, Babeldaob (met hoofdstad Melekeok), Angaur, Hatobohei, Kayangel, Peleliu en Sonsorol.

> Bekijk hier foto’s van de Palau-eilanden in Micronesië…

Ben jij op Palau geweest? Of ben je voornemens Palau in Micronesië te bezoeken? Laat dan hieronder je reactie achter!

Foto Palau – Copyright©: Simon Glucas (Flickr®)

Voeg een reactie toe

  • Naam
  • E-mailadres (will not be published)

Bericht