Bounty-eiland: La Digue (Seychellen)

De Seychellen vormen een land binnen het continent Afrika, bestaande uit 115 eilanden. Ruim twee derde van deze eilanden is onbewoond, dus er zijn bounty-eilanden te over. De Seychellen, liggen in de Indische Oceaan, ten noorden van Madagaskar. De Seychelse archipel staat vooral bekend om de mooiste stranden ter wereld!

As seen on TV

Op elk eiland van de Seychellen vind je adembenemende en volledig ongerepte stranden, afgebiesd met wuivende palmbomen. De stranden van de Seychellen worden niet voor niets gebruikt voor commercials, televisieseries en speelfilms! Het hoofdeiland van de Seychellen is Mahé, en hierop bevindt zich ook de hoofdstad Victoria. Op Mahé vind je altijd wel een verlaten bounty-strand. Het mooiste strand op Mahé is ongetwijfeld Beau Vallon, maar hier zijn nagenoeg altijd toeristen te vinden.

Bekijk hier de top 20 mooiste bounty-eilanden ter wereld!

Wit koraalstrand

Het op één na grootste Seychelse eiland Praslin heeft twee hoofdstranden, namelijk Cote d’Or en Grand Anse. Anse Lazio is een beduidend kleiner en idyllischer strand en betreft één van de meest gefotografeerde stranden ter wereld. Eén van de mooiste stranden van de Seychellen vind je op het eiland La Digue. La Digue is een bounty-eiland bij uitstek dat je kunt bereiken vanaf het eiland Praslin. Het is een halfuurtje varen, maar dan heb je ook wat! Anse Source d’Argent is een schitterend wit koraalstrand op La Digue, omgeven door prachtige granietformaties en palmbomen. Op dit bounty-strand is de speelfilm “The Blue Lagoon” opgenomen.

> Bekijk hier foto’s van het eiland La Dique in de Seychellen…

Ben jij op La Digue geweest? Of ben je voornemens La Digue in Seychellen te bezoeken? Laat dan hieronder je reactie achter!

Foto La Digue – Copyright©: Tiarescott (Flickr®)

Voeg een reactie toe

  • Naam
  • E-mailadres (will not be published)

Bericht