Bounty-eiland: Ionische eilanden (Griekenland)

Veel mensen kennen Griekenland voornamelijk vanwege de supertoeristische eilanden zoals Kreta, Kos, Rhodos en Lesbos. Griekenland heeft echter maar liefst 6.000 eilanden die in de zee om het vasteland verspreid liggen. Hiervan zijn er slechts 227 bewoond. Griekenland heeft dan ook talloze bounty-eilanden te bieden!

Lefkas, Ithaka, Kefalinia & meer

De Ionische Eilanden liggen ten westen van het Griekse en Albanese vasteland in de Ionische Zee. De grootste en belangrijkste der Ionische eilanden zijn Lefkas, Ithaka, Kefalinia, Paxi, Zakynthos en Kythira. Voor een bounty-belevenis moet je echter op de kleinere Ionische eilanden zijn zoals Othoni, Mathraki, Antipaxos en Kastos.

Bekijk hier de top 20 mooiste bounty-eilanden ter wereld!

Mooiste eilanden van Europa

De Ionische Eilanden van Griekenland zijn misschien wel de allermooiste eilanden van Europa. De Ionische eilanden liggen relatief geïsoleerd en zijn dan ook minder dicht bevolkt dan de meeste andere Griekse eilanden. Over het algemeen zijn ze ook groener en mooier dan veel van de meer toeristische eilanden van Griekenland. Tot de Griekse Cycladen-eilanden, Sporaden-eilanden en Dodekanesos-eilanden behoren overigens ook absolute aanraders als het aankomt op bounty-eilanden en bounty-stranden!

> Bekijk hier foto’s van de Ionische eilanden in Griekenland…

Ben jij weleens op de Ionische eilanden van Griekenland geweest? Of ben je voornemens een Ionisch eiland te bezoeken? Laat dan hieronder je reactie achter!

Voeg een reactie toe

  • Naam
  • E-mailadres (will not be published)

Bericht